24 юни, 2010

Тия бардаци даже вече не са елитни

Нашата "красавица", мис Русе се отказала от титлата си. При това с много забавно отворено писмо. Ако някой се е интересувал, ще забележи, че повечето публични изяви на всякакви такива миски и подобната им паплач, се списват от едни и същи хора или май от един и същи човек за всяка агенция. Та вместо тоя път да редактират малко писмото в тон с обществените реакции, е направен почти дословен copy/paste от предишни пъти. Пак си говорим за човешката злоба и завист, пак се говори за семейните ценности и трудолюбието на което са я научили родителите й. И разбира се няма как да минем без редовното "За мен образованието е най-важното нещо и то е приоритет".

Дежурния списвач на глупости забравя една съществена подробност - може и всички в града да сме наясно как се провеждат тия конкурси за красота, ама в предните години победителките поне ставаха за тая титла. С мис Русе 2009 се примирихме, а мис Русе 2008 напълно си заслужаваше титлата. Тази година обаче прекалиха. И като говорят за човешка злоба и завист не се сещат за това че с мис Русе 2008 наистина можехме да се гордеем и никой дори не си помисли да протестира срещу избора й. Обаче да се опитват да ни изкарат нас виновни за провалената си бутафория (снимката е от блога на Петър Ванев) - няма да стане.

Агенциите за красота досега се спрягаха за елитни бардаци за богати чичковци с широки пръсти. Това си е нещо като публична тайна, а от краткия ми опит в медиите се убедих и че никой не се опитва и да я оспорва. С такива изяви обаче ще си загубят статута на "елитни", и богатите чичковци ще се преоринтират. Знаете принципа на търсенето и предлагането.
---

2 коментара:

  1. Жалко. Можеше да стане мис България.

    Имаше всички данни.

    ОтговорИзтриване
  2. Писмото наистина е пълно с толкова клишета, че чак затвърждава първоначалното мнение за нея...

    ОтговорИзтриване

Добре дошли в тролосферата.