24 май, 2009

Извинението не се приема

Соломон Паси се извинил на блогърите, че ги нарекъл простаци. Чудо голямо. Но не се извини за това, че призоваваше към цензура. Е не мерси, предизборно.
---

7 коментара:

 1. Мда... Както казваме в нашия край "че дойде мачка за погачка" ;)

  ОтговорИзтриване
 2. Точно и ясно. Все пак мисля, че както преди, така и сега се обръща прекалено внимание на един човек, който не го заслужава. Дали това пък не е и неговата цел? Някои казват, че няма лоша реклама.

  ОтговорИзтриване
 3. Всеки човек си дава равносметка. В един момент някой решава, че се е издънил. Защо да не го каже? Издънил се е публично, там е мястото и да се разкае. Признавайки грешки ставаме всъщност по-добри. А виж прошката, тя е резервирана територия за джедаи :-)

  ОтговорИзтриване
 4. Аз да не съм конституция че да му искам прошка. То си е за него, щом го влече цензурата.

  ОтговорИзтриване
 5. Коста, Паси ако имаше мъжка чест и действително съжаляваше, трябваше да се е извинил още на следващия ден. Това сега за какво е? Защото го е страх какво ще последва, ако защити така твърдо изказаното си мнение преди няколко месеца? Пф!

  ОтговорИзтриване
 6. M, Nik, Паси е на 50+. Бъдете снизходителни към хора, които се втрещени от невъзможност да осмислят този кайзен, дето става около тях. Непрекъснатата и бързослучващата се промяна свари доста поколение неподготвени.

  Ник, не разбрах коментара ти...?

  ОтговорИзтриване
 7. Мисълта ми накратко беше, че Паси изобщо не се извини за това за което трябваше, а за това което няма значение.

  ОтговорИзтриване

Добре дошли в тролосферата.