28 април, 2009

Един месец по-късно ...

... след издънката на Соломон Паси и запитването ми към ръководството на НДСВ. Пряк отговор така и не дочакахме, но след като виждаме г-н Паси в листата за евродепутати, можем да заключим за непряката подкрепа на НДСВ към човека, призоваващ за цензуза. Ето това се казва либерална партия. Както е казал Гручо Маркс "Това са принципите ми. Ако не ви харесват, имам и други".
Евалла, пък би казал коалиционния партньор на чист български език.
---

18 коментара:

 1. А ти представяш ли си го безработен? Ще се превърне в нещо като Кошлуков - най-много смешен водещ на безинтересно предаване в някоя кабеларка. Евала на амбицията му! А с онези си думички колко материал предизвика да се появи в блогосферата...

  ОтговорИзтриване
 2. Е, при положение че е последен в листата за евродепутати, е ясно че едва ли ще бъде избран. Мен лично ме подразни поведението на НДСВ, които решиха да приложат Георги-Първановщина и да не се обаждат докато отшуми скандала. Пък после да си карат все едно нищо не се е случило.
  А нищо чудно Паси след няколко месеца наистина да го видим в някоя кабеларка, след като не успее да се вреди дори в парламента. Тогава ще му се смея дори още повече.

  ОтговорИзтриване
 3. Не знаех, че е последен в листата, но искрено ме зарадва. Как е думата за съпругът на жена-министър - министерш?! Наистина е трябваше да има извинение, но аз лично предпочитам да върнат парите, които откраднаха за тези 8 години.

  ОтговорИзтриване
 4. Ти, който ползваш сатанинските "666" в интернет-прякора си, си типичен пример за хората, които "пишат простотии" за които говори Соломон Паси. Така че няма какво да чакаш отговор от НДСВ - отговорът си самият ти.

  ОтговорИзтриване
 5. Не отричам. (Но ми харесва как всички политически промити обръщат акцента от "цензура" към "простотии".)
  Ти пък си анонимен. С фетиш към цензурата. Колко иронично.

  ОтговорИзтриване
 6. Причината за мълчанието им, Ник, е много проста: въобще не са сигурни дали ще звучат искрено, ако упрекнат кадъра си. По-точно - съвсем сигурни са, че няма да звучат искрено.

  Мисля, че го писах другаде: ако Паси не беше убеден, че изразява масовото становище на политическата прослойка, той нямаше да се изцепи така. Може би пак щеше да изтърси нещо, но нямаше да стигне дотам да размахва пръст и да дава с безапелационен тон разпореждания относно редакционната политика на телевизията. Той обаче беше съвсем наясно, че никой от колегите му, включително и от другите партии, няма да каже и дума срещу него по този въпрос (евентуално с единични изключения).

  Просто защото днешният БГ политик мисли по същия начин. Блоговете са нещо, което ги дразни, защото им мъти водата. И може да започне да я мъти още повече, защото не е подвластно на вече изградените механизми за контрол и принуда. Затова, ако има начин да се стъпче - берекет версин (както би казал коалиционният партньор ;))

  А и да не забравяме, че именно благодарение на г-н "Стабилност и Възход" в днешната ни полит-действителност трайно се настаниха нЕкои крилати фрази като "когато му дойде времето", "трЕбва внимателно да преценим" и т.н. Които значат чисто и просто "това не е ваша работа". Само че казано по аристократичному. Според монархическия (а явно и според българския политически) модел, обществото се състои не от граждани, а от поданици. На които няма какво много-много да им се обяснява.

  Това е положението. Все пак чаках с любопитство да видя, да не би пък да ти отговорят... :)

  ______________________

  P.S. Ще взема да се прекръстя на "Зелен Бетон 666". Много ме кефи тоя лют фен, дето си го завъдил! :D :D

  ОтговорИзтриване
 7. Фен-клубът ми е малък, но самоотвержен. С нарастваща тенденция ;)

  ОтговорИзтриване
 8. Анонимен04 май, 2009 21:30

  Голтако, ти нямаш и няма и да имаш "фен клуб". Много ти иска да си значим, да ти обръщат внимание, да ти отговорят на въпросите, да ти коментират мнението... Искаш, но не можеш, ха-ха-ха. По-добре, отивай да си човъркаш десет годишната бангия (не стана ли вече на 12?), после си прегледай париците, с които трява да добуташ до края на месеца и ако имаш малко - иди си купи една треторазрядна водка, прибирай се в панелака и се натряскай. Като почти всяка вечер. Това ти е съдбата. Друго няма да дочакаш.

  ОтговорИзтриване
 9. Другарю Цеков, ще те замоля да спреш да се правиш на анонимен че взе да ми писва от дебелогъзието ти. И ако обичаш да не вменяваш на останалите собствените си алкохолни и психологически проблеми.

  ОтговорИзтриване
 10. Анонимен05 май, 2009 13:33

  Хе-хе, това пък откъде ти хрумна, голтако? Не знам кой е този, който споменаваш и защо точно него споменаваш, но с теб се познаваме добре - спомни си.

  ОтговорИзтриване
 11. Така е другарю, наистина се знаем много добре. Отдавна следя "анонимните" ти изяви и в други блогове, правени понякога под женски никове. Твоите бъдещи съкафезници запознати ли са с тази част от публичните ти изяви?

  ОтговорИзтриване
 12. Анонимен05 май, 2009 14:01

  Бъркаш се нещо, момче, бъркаш, но това е характерно за тебе, хе-хе. Видях, че ме сравняваш с някакъв царист. Хе-хе, не ти знам проблема с него, но от мен чуй следното. Скоро ще дойде часът на разплатата. Когато Яне Янев и РЗС дойдем на власт - нали знаеш, всички непрокопсаници, крадци и корумпирани ще ги товарим на камионетките. Ти си в първата категория. Стягай си багажа отсега! Бегом!

  ОтговорИзтриване
 13. Това ли ще е новата ти партия? Не ме учудваш, с политическата си проституция и левашките закани, дето идея си нямаш дори към кого да ги отправяш.

  ОтговорИзтриване
 14. Анонимен05 май, 2009 14:12

  Съвсем е очеизвадно, че ти си нямаш идея с кого разговаряш, но и това ще ти се изясни, когато завият сирените на камионетките.

  ОтговорИзтриване
 15. Аха, значи ще се предадеш сам без да се налага да те гонят?

  ОтговорИзтриване
 16. О, те даже и със сирени били камионетките... :D

  ОтговорИзтриване
 17. Има една единствена дума описваща въпросната ситуация - ПАНАИР!

  ОтговорИзтриване
 18. Huh, на Цеков му го на....ха за пореден път. Аз така бих описал ситуацията.

  ОтговорИзтриване

Добре дошли в тролосферата.