25 януари, 2009

Провал

Без ни най-малки угризения за съдбата на безсмъртната си душа, изцяло подкрепям идеята на Юнуз, и развита от oggin.

И да, нашето правителство е пълен провал.
---

8 коментара:

 1. Ето как ги виждам аз нещата. Почваме наред.

  Провал е готово. Следва корупция.

  След това ше решим.

  '97ма имаше своите улични барикади. '09та ще има своите Виртуални барикади

  ОтговорИзтриване
 2. Провалът е вследствие от натрупани грешки на всички правителства от 20 години насам. Глад при Виденов, пирамиди при Костов, девалвация на лева, кражба на спестяванията на гражданите, непосилни данъци и сметки за електричество, парно, вода. Всичко това се натрупва и народа ни изнемогва, защото каквото изработи го връща обратно, а за него остават трохи. Провала е налице и търпението на народа свърши. Номера е друг. -Има ли лидер, за който да гласувам? Посочете ми, защото аз не виждам такъв.

  ОтговорИзтриване
 3. няма за кого брато
  ще ползвам едно клише от едно време ...
  "...всички са маскари..." те дори не са лицата които ни крадат, крадците- истинските се крият зад политиците и им плащат за това...
  Не мога да разбера как имат лице да се показват на слънце въобще и да продължават да лъжат нагло.
  Трябваше да гръмнем няшия Чаушеску

  ОтговорИзтриване
 4. Отчасти сте прави, но като цяло не е правилно да се мисли така. Може да няма достоен кандидат за следващите избори, но при достатъчен обществен натиск (дори с подобни дребни неща) следващите управляващи ще имат някакъв коректив в управлението. Днешните нямат нито коректив, нито се съобразяват с обществото. А при достатъчно активно общество силната опозиция няма да са политически партии в парламента, а хората на улицата.
  Това е идеята, не казваме че някой е достоен да ни управлява, а просто че тези които ще управляват трябва да се съобразяват.

  ОтговорИзтриване
 5. защо казвам че трябваше да гръмнем нашия чаушеску...
  ами те сега ни нямат за нищо, ние сме раята, онази измет дето им бачка и мълчи. след 45 години в които бащите ни си оставиха здравето и живота по техните педприятия и заводи като роби оставени на доизживяване, седяха и гледаха по телевизията как се "сменя" ситемата и вярваха, че нещо добро се случва. обаче да видим историята на света, дали има смяна на системата без революция и без онези които са управляващи да не са наказани някак.
  като гадна шега на съдбата а може би и заслужено наказание от бог, сега ни управляват онези, които са ни грабили последните 600 години- турчин, немец и руснак. и ние още седим и не сме ги измели тези сволачи от власт.
  просто не мога да се понасям...
  и мисля да направя нещо че поне себе си да мога да приема като българин.

  ОтговорИзтриване
 6. Честито, успяхте с мисията ;> Вчера при търсене на "провал" не излизаше сайта на правителството но днес вече излиза и то на първо място ;>

  ОтговорИзтриване
 7. Да, темата я обсъждаха дори в "Булевард България" по RE:TV, вероятно утре ще го има архива тук

  ОтговорИзтриване
 8. http://retv.kaloyan.info/bulevard-balgariya-na-27-mi-yanuari-ii-tchast/

  ОтговорИзтриване

Добре дошли в тролосферата.