05 ноември, 2008

Да си върнете Европа?

БСП изкова нов лозунг - "Да си върнем Европа".
Ако не бяха президентските избори в САЩ, това вероятно щеше да е водеща новина по казионните ежедневници. БСП иска да си върне Европа. Коментарите под новината са красноречиви. Това е толкова висша форма на политическо лицемерие, че дори лупингите на Жорж Ганчев бледнеят (ако някой още го помни). Отново ни вземат за идиоти, и очакват да им вЕрваме.


В документа е записано намерението на партията да осигури ясни правила за бизнеса - "без олигарси, монополисти и картели". Социалистите щели се стремят да формиранет правната култура на гражданите, които да могат да се защитават от корумпирани и некомпетентни държавни служители. Един вид - цял живот си работил в транжорна, и накрая се обявяваш за най-хрисимия вегетарианец.

Политическият цинизъм на БСП е ясен - предизборно да хвърли прах в очите на хората с идеята да повярват, че вълкът се е превърнал в овчица. Искрено се надявам избирателите да не са чак толкова глупави, за колкото ги вземат.

Мутантът мафия-власт не иска да си върне Европа, интересуват го единствено европейските пари. Разбира се, няма как да го каже в прав текст, затова използва евфемизми.
---

1 коментар:

Добре дошли в тролосферата.