28 септември, 2008

Манифест на анонимните блогъри!

По очевидни причини не съм анонимен, но особено силно подкрепям Манифеста, пък бил и той леко шеговит. Или не толкова. Зависи как ще го погледнем в светлината на всичко което ни се случва.
Ние анонимните блогъри, обявяваме, че създаваме Български Таен Блогърски Анонимен Сатиричен Централен Комитет (БТБАСЦК). Нашeто верую е пълната, тотална и абсолютна анонимност. Ние ще се борим да останем анонимни, докато не вкарат в затвора за по 20 години, български политици, съдии, бизнесмени и мафиоти. Излизането на открито води до опасни последствия за телесната цялост и здравето, затова ние ще се пазим от разкриване докато не бъдат осветелени притежателите на чукове в България. Нашето оръжие са клавиатурата, мишката и развинтеното ни въображение. Ние сме политически дезориентирани и не принадлежим към нито една политическа, силова или бизнес групировка. Ние ще осмиваме всичко и всеки, навсякъде и по всяко време. Ние ще се ебаваме с властимащите, така както те се ебават с нас. Смехът е последното ни, но най-силно оръжие. Нашето дело е право. Врагът ще бъде осмян. Смехът ще бъде за нази!
---

1 коментар:

  1. Като се заговори за анонимност, малко не в тази връзка ами по скоро с параноична нотка от няколко дни въртя това и се замислям, че все пак има някаква истина в него: http://www.youtube.com/watch?v=B37wW9CGWyY
    наслади се! Поздрави и на организацията :) ако не друго, нека поне задружно се посмеем. Успех!

    ОтговорИзтриване

Добре дошли в тролосферата.