01 юни, 2008

Стрингс. Apocalyptica. Каварна

Накратко - концертът в Каварна беше невероятен. За пръв път дори и чувах за съществуването на българската група Strings. Ролята им на подгряващи за Apocalyptica обаче беше донякъде подценена, тъй като въпреки че и двете групи направиха голямо шоу, Strings ми допаднаха повече. А те дори нямали издаден албум, каква загуба. Въпреки това на сайта им има някои от техните изпълнения, които могат да се прослушат онлайн. Не е за изпускане.Изобщо, мероприятието си струваше всичките премеждия. А те не бяха малко. Мръзнене по гарите, спане по пейките на гарата във Варна (тъй като тя е заключена до 5:30 сутринта?!) и още мръзнене, мускулна треска и подбити ходила от цялото това обикаляне и висене пред сцената.

Picasa SlideshowPicasa Web AlbumsFullscreen


P.S. За пореден път се убедих, че най-опасните, пропаднали и непредсказуеми наркомани са тези, използващи наркотика "алкохол". Има нещо крайно сбъркано в обществото ни, при положение че този наркотик все още е легален и се толерира от разни псевдо-моралисти, които си нямат и най-бегло понятие от биохимия. От къде на къде аз ще трябва да се съобразявам с техните наркомански навици, и за оправдание да им служи единствено факта, че тая гадост е законна?!
---

1 коментар:

  1. Дам за алкохолиците и наркоманите съм напълно съгласен. Добре, че музикантите са достатъчно добри, че да забравиш за всичко останало около теб и да се насладиш на невероятната музика, която ни предложиха.

    ОтговорИзтриване

Добре дошли в тролосферата.